pizza lístkové cesto

PIZZA Z LÍSTKOVÉHO CESTA

Komu by sa páčilo keby mu na stole pristane pizza? Asi každému, že? Ale… poviete si že pizza to je na dlho. Ak si ju objednáte musíte čakať kým ju donesú. Do najbližšej pizzérky je to ďaleko a chystať sa vám tiež nechce. No a už vôbec ísť vaľkať cesto a čakať kým vykysne.

Preto mám pre vás alternatívu. Je ňou pizza z lístkového cesta. Niekto by si mohol povedať, že je to skôr slaný koláč. Tak keď chcete budiž. Volajte si to ako chcete. Pre mňa je to pizza, a každému ďalšiemu nech je čím chce❤.

Faktom zostáva, že ide o jedno vynikajúce jedlo a keď mu dáte šancu nebudete ľutovať.

Rýchly, chuťovo výborný a za málo peňazí.

A keďze používame na pečenie lístkové cesto, pol roboty je hotovej už keď prídete z obchodu.

Takže recept:

PIZZA Z LÍSTKOVÉHO CESTA

POTREBUJEME:

  • 1 lístkové cesto
  • balík mrazenej zeleniny
  • sladký kečup
  • olej
  • soľ, majoránku,oregano
  • lahôdkové droždie
  • cesnak

POSTUP:

  1. Rozvaľkáte cesto
  2. Pridáte paradajkový základ. Čo v mojom prípade bol sladký kečup s trochou majoránkoy a oregana.
  3. Pridáte celý sáčok mrazenej zeleniny (možete aj varenej alebo čerstvej- akurát to o trošku predĺži proces prípravy)
  4. Posypete štedrým množstvom lahôdkového droždia
  5. Pečiete do chrumkava na 180°C cca pol hodinku (kontorlujte priebežne)
  6. Polejete olejom, v ktorom je na jemno nastrúhaný cesnak
  7. Posolíte
  8. Užívate 😘👌

A hlavne v žiadnom pripade nepreskakujte bod č.6!!! Lebo pizza bez cesnaku… To ani neni pizza pre mňa. Kto je tiež team cesnak? Hláste sa!

Verím, že vám toto jedlo bude chutiť. Ak skúsite určite sa podeľte s fotkami. Napíšte mi na Facebooku alebo pošlite DM na Instagrame. Budem rada.

Pre ďalšie rýchle recepty nemusíte chodiť ďaleko. Nájdete tu u mňa napríklad návod ako si vyrobiť GUACAMOLE. K tomu stačí prihodiť hrianku a môžete si užívať explóziu chutí. A čo tak CHLEBÍK V CIZRNE čo je vlastne rastlinná alternatíva chlebu vo vajíčku? Alebo niečo celkom iné? Nech sa páči. Je tu toho dosť stačí si vybrať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *