Môj rok / tvoj rok v PIXELOCH – Template na stiahnutie ZDARMA😊

Páči sa mi, že Nový rok začnem takýmto článkom. Netradičným pre blog ale veľmi blízkym tematicky pre mňa osobne.

Pokiaľ ma sledujete na Instagrame asi vám neuniklo, že veľmi rada tvorím a kreslím. A tak vzniklo aj toto dielo. Môj rok v pixeloch. Inšpiráciu som našla jedného dňa na Pintereste a upravila si ho k svojím potrebám. Pridala svoje ilustrácie a bolo.

Ako vznikli MOJE PIXELY

Pôvodne vznikli moje pixely ako darček pre kamarátku, neskôr pre druhú, tretiu atď. A keď som videla, že si to naozaj deň po dni vyplňujú urobila som si jeden aj pre seba. A teraz aj pre vás všetkých.

Ako PIXELY používať

Veľmi jednoducho. Dole v Legende sa nachádzajú farebne rozlíšené políčka, z ktorých každé reprezentuje nejakú náladu/ pocity, ktoré v daný deň u vás prevládali. Podľa toho aký ste mali deň si vyberiete farbu a proste prislúchajúce políčko vyfarbíte. Ceruzkou, fixkou, gélovým perom.. je to len na vás a vašej tvorivosti.

V hornom riadku sú uvedené mesiace označené prvým písmenkom z názvu. V ľavom stĺpci sú dni v roku. Uvedených je pre každý mesiac 31. Každý mesiac pochopiteľne nemá dní 31. A tak si políčka, ktoré sú v daný mesiac navyše buď vyfarbite na čierno, nechajte ich biele alebo preškrtnite. Ja som to nechala na vás aby to splňovalo vaše estetické preferencie 😊.

Spodný riadok slúži na sumarizáciu a treba ho vyfarbiť vždy takou farbou akou ste v danom mesiaci vyfarbili najviac políčok.

Na čo PIXELY slúžia

Tak ako všetky štatistiky alebo trackovacie tabuľky slúžia na to aby sme mali prehľad a vedeli si zhodnotiť ako sa nám darilo. Akú sme mali náladu v minulý mesiac, deň, rok. A na základe toho mohli konať. Ak bolo veľa stresových dní, možete porozmýšľať prečo a skúsiť problém odstrániť. Pokiaľ prevládali normálne dni, môžete skúsiť zaradiť nejaké nové aktivity aby tie dni neboli také obyčajné. Ak boli ružové a teda perfektné tak gratulujem. Stačí len pokračovať v nastavenej laťke. A takto by sme si mohli rozobrať všetko uvedené.

V skratke slúžia na sebareflexiu. Je to zároveň aj dobrý návyk smerom k vedomejšiemu bytiu a žitiu. A máte úlohu, ktorú každý večer splníte. Vyfarbovanie si okienka každý deň dodá pocit splnenia akého si vytýčeného cieľa 😊. A to v konečnom dôsledku môže pomôcť namotivivať vás k zadaniu si ďalších úloh čo môžete plniť na dennej či týždennej báze.

K STIAHNUTIU TU:

Slovenská verzia:

Česká verzia:

NA ZÁVER 👍

Prajem Vám pri práci s PIXELMI veľa zábavy a dúfam, že si budete pravidelne svoje dni zaznamenávať a bude vám tento papier prinášať radosť a pomôže vám urobiť si prehľad. To bol môj zámer. Urobiť radosť. Ja milujem tvorbu a užila som si ju veľmi aj tentokrát.

Viac toho zdieľam aj na svojom Instagrame – vidíme sa tam 😉.

Majte pekný deň a dajte mi vedieť či už ste niečo podobné používali a či práve tento template bude vaším novým pomocníkom ❤.

Petra

Podeľ sa o článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *